Selecteer een pagina
Wijndegustatie

WIJNDEGUSTATIES@ANDREA Vino Italiano

Jaarlijks zijn er twee grote wijndegustaties om onze nieuwe wijnen en nieuwe jaargangen voor te stellen aan de wijnliefhebbers. Zo hebben we een lentedegustatie en een herfstdegustatie.

Hierbij nodigen we steevast onze wijnboeren uit om hun passie te delen. We kiezen resoluut voor de kleinere wijnboeren, waar je nog prijs kwaliteit echte pareltjes vindt.
Na 15 jaar hebben een mooie selectie van meer dan 100 (h)eerlijke wijnen, allemaal handgeplukt.

EN WE BLIJVEN ONTDEKKEN

Het opbouwen van een persoonlijk contact met al onze wijnmakers is voor ons de basis van onze samenwerking. Dit nauwe contact zorgt alvast voor extra sfeer.
Onze wijnselectie is allesbehalve commercieel en specifiek toegespitst op de wijnliefhebber die graag verrast wordt. Kwaliteit primeert.
 

Paolo_Bonomelli

OVER KWALITEIT GESPROKEN…

Onze olijfolie van Paolo Bonomelli is uniek in zijn soort en van de allerhoogste kwaliteit. Vandaar dat we ook maar één aanbieden.

Deze 3 olijfolie’s zijn ideaal om gerechtjes af te werken en een niveau’tje hoger te tillen.

Hiervoor organiseer ik olijfolietastings en foodpairing workshops.

De olijfolie is zo uitgesproken en puur van smaak, dat we er zelfs een eigen olijfoliepraline van laten maken hebben.

Exclusieve evenementen

Evenementen

Daarnaast probeer ik ook nog enkele exclusieve evenementen te organiseren waarbij ik een beleving creëer met wijn, zoals bijvoorbeeld de smaakroute in Bosland.

Hierbij krijgen de deelnemers een heuse wijnwandeling in de volle natuur gevolgd door een culinaire beleving met aangepaste wijnen.